Find de gode historier og få dem ud

Nyheder til hjemmesiden, kundecases, pressemeddelelser og artikler til personalebladet kræver ikke altid en uddannet journalist bag tasterne. Tværtimod. Andre faggrupper har ofte fingrene direkte nede i de gode historier og kan ligeså godt fortælle dem selv.

For at få læserne på krogen er skribenten dog nødt til at vide en ting eller to om fortælleteknik og have styr på, hvad der er op og ned på eksempelvis en vinkel. Det kan du lære på dette kursus i gode historier for begyndere.

Hvem er du?
Du har en skribent gemt i maven og lyst til at snuse til journalistikkens verden. Om du søger inspiration til personalebladet på din arbejdsplads, til hjemmesiden eller nyhedsbrevet betyder mindre. Måske vil du bare gerne lære at trænge igennem til medierne med en pressemeddelelser. Det er præcis de samme værktøjer, der er brug for.

Hvad lærer du?
På dette kursus i gode historier lærer du blandt andet, hvordan du:

  • Finder de gode historier

  • Vinkler skarpt og præcist

  • Skaber liv med citater

  • Kommer godt i gang og får slået en klo i læseren med din indledning

  • Holder styr på historiens formelle ramme med skarpe overskrifter, levende indledninger og så videre.

Kurset vil være en blanding af oplæg og masser af skriveøvelser.

Det er muligt at supplere kurset med personlig, skriftlig feedback på egne tekster. Som en slags hjemmeopgave, hvor du får afprøvet teknikkerne fra kurset efterfulgt af en konstruktiv tilbagemelding. Helt frivilligt.

Hvor og hvordan foregår det?
Du kan få det, som du vil have det. Mølby Kurser & Kommunikation skræddersyr altid kurserne efter deltagernes egne behov og deres niveau. Som regel kommer vi ud til dig og dine kolleger og underviser på et lukket hold, men vi har også erfaring med individuelt tilpassede forløb og åbne hold på tværs af arbejdspladser. Ring på telefon 2680 3088 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan støve de gode historier af på din arbejdsplads. Eller send en mail til hmh@journalist.dk