Pust liv i din PowerPoint - undgå de klassiske brølere

Gør det enkelt og kom til sagen. Så nemt kan reglerne for den gode PowerPoint-præsentation sammenfattes. De bliver det bare sjældent. De fleste af os må jævnligt sidde som tilhørere og kæmpe os igennem præsentationer, der virker både langtrukne og ufokuserede. Hvor budskabet drukner i en endeløs række af slides. Og hvor selv oplægsholderen ender med at miste overblikket og må læse op fra de teksttunge projektioner på lærredet.

Sådan behøver det ikke at være.

Hvem er du?
Dette kursus i PowerPoint er for dig, der vil være bedre til at styre uden om de klassiske PowerPoint-fælder. Om du laver dine egne præsentationer eller er ansat til at forberede præsentationer for andre, betyder mindre. Kurset er målrettet dig, der gerne vil have tricks til at skrue mere effektive og indbydende oplæg sammen. 

Hvad lærer du?
Når du går hjem, ved du præcis hvorfor PowerPoint-præsentationer som regel er så afsindigt kedelige og uinspirerende. Og du ved, hvad du skal gøre ved det. I løbet af dagen lærer du blandt andet at:

- Udnytte tilhørernes opmærksomhed
- Finde ind til den gode historie
- Skabe en effektiv struktur
- Holde dine slides i stram snor (som i virkelig stram)
- Og undgå de fire klassiske brølere ...

Det handler med andre ord ikke om teknik, trommehvirvler eller hvordan man sætter en limbo-dansende kanin ind undervejs. Det handler om at formidle dit budskab, så tilhørerne gider lytte og bagefter kan huske det. Kurset bygger på en blanding af oplæg og praktiske øvelser. Vi vil arbejde med udgangspunkt i din egen konkrete ide eller allerede færdige oplæg, som du kan slibe til og pudse af i løbet af dagen.

Hvor og hvordan foregår det?
Du kan få det, som du vil have det. Mølby Kurser & Kommunikation skræddersyr altid kurserne efter deltagernes egne behov og deres niveau. Som regel kommer vi ud til dig og dine kolleger og underviser på et lukket hold, men vi har også erfaring med individuelt tilpassede forløb og åbne hold på tværs af arbejdspladser. Ring på telefon 2680 3088 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan styrke kommunikationen i din virksomhed. Eller send en mail til hmh@journalist.dk
 

Det har været rigtig godt og lærerigt. Gode værktøjer. God præsentation. Det har opfyldt mine forventninger, ønsker og mål til fulde
— Malene Hjorth, Region Nordjylland
Indholdet var ikke, hvad jeg forventede, da jeg regnede med mere tekniske informationer. Det blev det noget helt andet og tusind gange bedre. Jeg blev klar over, hvor meget vigtigere det er at lave et informativt PowerPoint-oplæg – hvis det overhovedet er nødvendigt at bruge PowerPoint. Jeg lærte vigtigheden af at få budskabet ud – klart og tydeligt, og om begrænsningens kunst. Få ord og visuel stimulering. Et super godt kursus.
— Helle Andreasen, Region Nordjylland
En helt igennem illustrativ dag i forhold til emnet. Oplæggene er en klar illustration af, hvordan man skruer et super godt foredrag sammen. Det medfører, at der er kraft bag underviserens ord. Jeg er blevet beriget med ny viden og enkle redskaber og har nu værktøjer til at gribe et oplæg an på en mere fokuseret og struktureret måde. Dejligt med praktiske øvelser. God og konkret teori, der kan anvendes direkte.
— Lotte Pedersen, Region Nordjylland