Bliv læst. Stå skarpere

Du ved det godt. Mennesker handler med mennesker. Især dem, der har mere på hjerte end bare "KØB". Du gider hellere ikke mere salgsgas. Og slet ikke flere reklamer. Næ, du vil have indhold. Du opsøger selv de brugbare historier og bliver glad, når du finder relevant indhold, som nogen har gjort sig umage med at skrive, og som du faktisk gider læse. Sådan har dine kunder det også. 

Mølby Kurser & Kommunikation hjælper dig med at få dit budskab ud. Med at blive læst, stå skarpere og komme i øjenhøjde med dine kunder.

 

Content marketing

Fordi gode historier bliver læst

Content marketing handler netop om gode historier. Om at hjælpe og inspirere din målgruppe, så den ikke bliver irriteret over dine budskaber, men begynder at opsøge dem selv i dine nyhedsbreve, kundecases, blogindlæg... Lad mig skrive dem for dig.

lightbulb.jpg

Fordi vi journalister tænker ens

Der er stadig plads i aviser og tv til en god historie. Også dem, der kommer fra dig. Men historierne skal holde, og de skal vinkles ordentligt, ellers gider journalisterne dem ikke. Jeg kan hjælpe dig med en PR-strategi, der får dine budskaber ud i verden.

writer-1129708_960_720.jpg

Fordi du selv har rigeligt at se til

Og så er der alt det andet, der skal skrives. Dit kundemagasin. Årsrapporten. Firmaets historie. Hjemmesiden. Og chefens portræt, der gerne må være holdt i en personlig og enkel tone. Det klarer jeg også. Som en slags hus-skribent, når du har brug for det.