Bliv læst. Stå skarpere. Få dit budskab ud

Du ved det godt. Mennesker handler med mennesker. Især dem, der har mere på hjerte end bare "KØB". Du gider hellere ikke mere salgsgas. Og slet ikke flere reklamer. Næ, du vil have indhold. Du opsøger selv de brugbare historier og bliver glad, når du finder noget relevant og inspirerende, som du faktisk gider læse og bliver klogere af. Sådan har dine kunder det også. 

Jeg hjælper dig med at finde dine gode historier og få dem ud. Jeg hjælper dig med at blive læst, stå skarpere og komme i øjenhøjde med dine kunder.

 

Content marketing

Fordi gode historier bliver læst

Content marketing handler netop om gode historier. Om at hjælpe og inspirere din målgruppe, så den ikke bliver irriteret over dine budskaber, men begynder at opsøge dem selv i dine nyhedsbreve, kundecases, blogindlæg...

kisspng-incandescent-light-bulb-lamp-yellow-light-bulb-5a7b1c8e3246d8.7880237415180176782059.png

Fordi gode historier bliver husket

Forskning viser, at vi husker historier bedre end tørre facts. Vores hjerne er bygget til fortællinger. De giver os ikke alene indsigt og en dybere forståelse, de hjælper os også til at lagre informationer i hukommelsen.

hand-159474_1280.pngFordi gode historier skaber troværdighed

Ved at tænke strategisk og vælge de rigtige historier rammer du ikke bare din modtagers hoved. En velfortalt historie kan sætte sig hos læseren som en god mavefornemmelse og styrke din troværdighed som afsender.


Professionelle tekster, når du har brug for dem

Du kan godt skrive selv, det er klart. Men du har også andet at bruge din tid på, og engang imellem skal tingene bare gå stærkt eller ordene ramme præcist. Så ringer du til mig. Jeg har arbejdet som journalist og tekstforfatter i 15 år og hjælper både virksomheder, organisationer og offentlige institutioner med at kommunikere klart og effektivt. 

Tekster til hjemmeside, blog og nyhedsbreve
Sigter du efter alle, rammer du ingen. Jeg hjælper dig med at ramme den rigtige tone og målrette dine tekster til dem, du gerne vil fange – uanset om det er firmaets historie, banebrydende forskning, et portræt af chefen eller jeres nye strategi for bæredygtighed, der skal ud i verden. 

Pressemeddelelser og kontakt til pressen
Der er stadig plads i aviser og tv til gode historier. Også dem, der kommer fra dig. Men researchen skal være grundig, historierne skal holde, og de skal vinkles ordentligt. Håndværket skal med andre ord være i orden. Jeg finder din gode historie og formidler den i en klassisk pressemeddelelse klar til trykken.

Kundecases
Ofte er det her, de mest værdifulde historier gemmer sig i en virksomhed. Hos de tilfredse kunder. Kundecases kan lynhurtigt skabe en relation til potentielle kunder, inspirere dem og få dem til at hvile trygt i at købe hos dig. 

Pjecer, rapporter, kataloger, kampagner og alt det andet, der skal skrives
Som journalist er jeg god til at finde ind til kernen af et budskab og formidle det, så det fænger og er til at forstå. Uanset formen. Det gælder også, når kernen er kompleks, teknisk tung eller bare skal leveres let og præcist.