tv-stak.jpg

Medietræning – brænd igennem på skærmen

En skarp udtalelse. Spændende vidensdeling. Præcise analyser. Og helst også en smule udstråling og personlighed. Flere og flere bliver bedt om at stille op på video, tv eller de sociale medier og levere et budskab med levende billeder. Uden nødvendigvis at have videre flair for at begå sig på en skærm. Eller lyst til det. Det kan vi lave om på.

Hvem er du?
Om du er forsker, terapeut, politiker eller lagerforvalter er fløjtende ligegyldigt. Dette kursus er for dig, der af og til skal stå foran et kamera og gerne vil vide, hvordan du brænder igennem på skærmen

Hvad lærer du?
Vi tilpasser kurset efter antallet af deltagere og deres behov. Nogle har brug for tips og tricks, som de selv kan arbejde videre med. Nogle har brug for intens øvelse og skærmtræning en til en. Og nogle har brug for hjælp til at håndtere kritiske interview og skarpe spørgsmål.

Uanset hvad du ellers ønsker fokus på, kigger vi i løbet af kursusdagen på:

-       Hvad siger du egentlig?
-       Hvordan virker du på en skærm?
-       Hvor forståeligt er dit sprog?
-       Hvilket tøj har du på?
-       Hvordan lyder din stemme?
-       Hvor mange gange blinker du?
-       Hvordan er din mimik?

Hvem underviser?
Det gør to journalister: Jesper Bradsted og Hanne Mølby Henriksen. Jesper er tv-journalist, har været på flere danske tv-stationer og blandt andet stået i spidsen for DR’s talentudvikling. Læs mere på bbmedier.dk. Hanne er skrivende journalist, underviser og fast gæstelærer på Journalisthøjskolen i Aarhus.

Hvor og hvordan foregår det?
Vi skræddersyr alle kurser efter deltagernes behov og niveau. Som regel kommer vi ud til dig og dine kolleger og underviser på et lukket hold, men vi har også erfaring med individuelt tilpassede solo-forløb og åbne hold på tværs af arbejdspladser. Vi anbefaler et begrænset antal deltagere på for at sikre, at træningen bliver intens og effektiv.

Ring på telefon 2680 3088 og få en snak om, hvordan du kan komme til at brænde igennem på en skærm. Eller send en mail til hmh@journalist.d