Træt af flimmer og støj?

Det er dine læsere også. Emails. Nyhedsbreve. Sociale medier. Netaviser. Blogs … Den moderne læser drukner i budskaber og kan derfor være svær at fange.

Det er her, de gode historier kommer ind i billedet. Dine gode historier. Those who tell the stories rule the world, sagde de gamle indianere. Det holder stadig. Find dine gode historier. Fortæl dem. Og få dit budskab ud i verden.

Skriv, så det bliver læst

Det er ikke raketvidenskab, men et håndværk. Jeg skriver hver eneste dag. Jeg får ideer, strukturerer, redigerer, sætter kommaer og engagerer gennem gode historier. Og jeg vil gerne lære dig hvordan.

Til daglig underviser jeg på Danmarks Journalisthøjskole og holder kurser i klar kommunikation. Siden 2004 har jeg undervist over 1500 journaliststuderende, finansfolk, fotografer og offentligt ansatte i at kommunikere enkelt og levende.

Hanne Mølby Henriksen

Eller lad mig gøre det for dig

Mølby Kurser & Kommunikation er vokset ud af 15 års professionelt skrive-nørderi. Jeg er selv uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har skrevet for en bred vifte af aviser og magasiner i Danmark og udlandet, fra Politiken til Sunday Times.

I dag hjælper jeg også virksomheder og offentlige myndigheder med at finde deres gode historier og få dem ud.

Jeg vil også gerne hjælpe dig med dine.

Bag mig har jeg et bredt netværk af fotografer, videojournalister, webdesignere og grafikere, som jeg kan trække på fra opgave til opgave.

Du kan med andre ord hyre en enkelt journalist og få en udvidet kommunikationsafdeling i ryggen, når du har brug for det.

 

Som underviser har jeg haft fingrene i:

Som journalist og tekstforfatter har jeg skrevet for kunder som:

Sådan siger andre:

Hanne Mølby har på freelancebasis gennem syv år undervist Region Nordjyllands medarbejdere i at skrive godt, i at holde mundtlige oplæg og i at præsentere indhold i Powerpoint. Hanne har altid fået rigtig god kritik af kursusdeltagerne. Hun er meget kompetent, inspirerende og imødekommende. Hun ser den enkelte deltager og giver brugbar individuel feedback.
— Katrine Mørk, kommunikationskonsulent i Region Nordjylland
Hold kæft, hvor du skriver godt.
— Ole Knudsen, redaktør hos Gyldendal
Hanne er en super kompetent underviser. Hun er hurtig til at afkode, hvad den enkelte studerende har på spil, hun er nærværende og interesseret i de studerende - og så har hun overlegent godt fat i journalistisk sprog og virkemidler. Og så er hun respektfuld, myndig - og har masser af humor. Jeg giver Hanne de bedste anbefalinger.
— Mette Mørk, koordinator på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Bogen om de to danskere i Fremmedlegionen er velskrevet og godt komponeret med en fornuftig balance mellem action og historie, mellem eftertænksom længsel efter mors mad og den ekstreme oplevelse af total frihed og selvstændighed langt ude i ingenmandsland.
— Rasmus Dahlberg, anmelder ved Weekendavisen
Som journalist brænder Hanne igennem med sine velskrevne og grundigt researchede historier. Især i reportagegenren er hun stærk. Hendes evne til at gå tæt på gør det svært ikke at blive berørt, når hun for eksempel skriver om omskæring af helt unge piger i en landsby i Etiopien.
— Gitte Luk, lektor i sprog og fortælleteknik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole